top of page
951680990-lowrez.jpg

TJÄNSTER

TRÄDFÄLLNING
trädfällning markfällning trädtjänst
SEKTIONSFÄLLNING 
sektionsfällning, klättrande arborist, klättring träd
STUBBFRÄSNING
stubbfräsning

Trädfällning från mark är det mest effektiva och snabbaste sättet att ta ner ett träd, om det är möjligt. Ni som kund kan välja att få trädet enbart fällt, fällt med kvistning eller fällt med kvistning samt kapning i önskad längd. 

Vi erbjuder självklart också bortforsling av grenar och träd efter genomfört arbete.

ARBORIST
arborist träd besiktning

Med vår egen arborist kan vi på plats bedöma vilka åtgärder som passar bäst för att ta hänsyn till varje individuellt träd. Behöver ni hjälp med beskärning, gallring eller kanske planering tveka inte att höra av er till oss! 

I vissa fall kan det vara svårt eller rentav omöjligt att fälla trädet från marken. Det kan finnas många anledningar till varför ett träd måste sektionsfällas. Kanske har ni en fin mur, stort staket eller ett träd med kraftig lutning mot huset. Med sektionsfällning tar vi ned trädet säkert bit för bit och om behovet finns firar vi ned grenar och stam försiktigt till marken.

GRÖNYTESKÖTSEL
trädgårdsskötsel, häckklippning, grönskötsel, gräsklippning, slyröjning

Vi utför även bl.a. gräsklippning, häckklippning, slyröjning och andra liknande tjänster! 

Har du en eller flera stubbar som du tröttnat att snubbla över på din tomt ? Inga problem vi ser till att alla spår av stubben är ett minne blott! 

JOUR 24/7
jour 24/7 öppet tillgänglig dynet runt träd över väg motorväg

Utöver våra andra tjänster erbjuder vi även jour 24/7. Är det är något som är akut och inte kan vänta t.ex. träd över enskild väg eller motorväg, träd som vält över egendom.

bottom of page